Vakantiepark Renesse

Accommodaties vakantiepark Renesse de Witte Boulevard

Op het vakantiepark zijn verschillende soorten accommodaties, huur bijvoorbeeld één van de verschillende soorten chalets – deze zijn beschikbaar van 2 tot 6 personen.

Of een vakantiehuis, in groottes beschikbaar om te accommoderen van 5 tot 8 personen.

Kom je met een groep? Dan zijn onze groepaccommodaties daarvoor bijzonder geschikt, deze hebben we voor groepen van 12, 16 of tot wel 26 personen.

Wat vinden onze gasten van ons?

Op Zoover scoren we een 8.9 en daar zijn we reuze trots op en met Google reviews omgerekend zelfs een 9.2! Gasteb waarderen ons rustige en goed verzorgde vakantiepark, de ideale ligging tegen het centrum van Renesse aan en onze service in het duikcentrum.

Vakantiepark Renesse

De Witte Boulevard is een kleinschalig vakantiepark met uitstekende accommodaties. Het is vlakbij het centrum van Renesse en daardoor heb je dus allerlei faciliteiten op steenworp afstand, zoals de bakker voor warme broodjes, een supermarkt, fietsverhuur, restaurantjes, terrasjes en gezellige winkeltjes.

Maar ondanks dat je zo lekker dichtbij allerlei faciliteiten bent krijgen we toch vaak van onze klanten te horen dat het park zo lekker rustig is.

Ook aan onze actieve watersporters hebben we gedacht, zo kan je jouw wetsuit en uitrusting spoelen en uithangen in een daarvoor speciaal ingerichte ruimte, is er een vulstation voor je duikflessen en een winkeltje met duik- en watersport attributen.

Liefhebber van duiken of wil je het wel eens proberen? Dan kan jij je geluk niet op! Op het vakantiepark is namelijk een heus duikcentrum aanwezig, vanaf 10 jaar is het mogelijk om een duikclinic te volgen en vanaf 12 jaar is het zelfs mogelijk om het ‘Openwater duikbrevet’ te halen tijdens je vakantie.

Verblijven in Zeeland nabij het strand

Maar wat kan je dan allemaal doen in Zeeland? Nou een hoop kan ik je vertellen! Bezoek de leuke plaatsjes Renesse en Ellemeet welke dicht in de buurt liggen, of de bruisende boulevard van Vlissingen en centrum van Middelburg. Liefhebbers van watersport komen hier ook goed aan hun trekken, je kan hier kitesurfen, zeilen en duiken. Ook voor kinderen is er een hoop te beleven, zo zijn er in de buurt vele speelboerderijen, zwembaden en Iguana Reptile Zoo.