Groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie Zeeland

Gezellig met een grotere groep op vakantie gaan? Onze groepsaccommodaties zijn dan een perfecte keuze. Ideaal als vakantieverblijf voor het hele gezin, een zorggroep, familiefeest, bedrijfsuitje, vriendenweekend, duikweekend, of een andere groepsvakantie. Deze accommodaties hebben we voor groepen van 12, 16 of tot wel 24 personen.

De accommodaties variëren van minimaal 5 slaapkamers tot wel 10 slaapkamers. En hebben minimaal 2 tot 5 badkamers. Deze familiehuizen zijn van zeer royale formaten, hebben gezellige zithoeken en zijn voorzien van alle moderne gemakken zoals vaatwasser, magnetron en voldoende kookinventaris.

Bent u op zoek naar een groepsverblijf in Renesse voor uw groep van meer dan 26 personen? Onze 3 groepshuizen samen bieden plaats aan 54 personen. Daarnaast kunt u ook een of meerdere vakantiehuizen voor 5-8 personen boeken.

Wat vinden onze gasten van ons?

Op Zoover scoren we een 8.9 en daar zijn we reuze trots op en met Google reviews omgerekend zelfs een 9.2! Gasteb waarderen ons rustige en goed verzorgde vakantiepark, de ideale ligging tegen het centrum van Renesse aan en onze service in het duikcentrum.

Groepsaccommodatie huren op Vakantiepark Zeeland de Witte Boulevard

De Witte Boulevard is een kleinschalig vakantiepark met uitstekende accommodaties. Het is vlakbij het centrum van Renesse en daardoor heb je dus allerlei faciliteiten op steenworp afstand, zoals de bakker voor warme broodjes, een supermarkt, fietsverhuur, restaurantjes, terrasjes en gezellige winkeltjes.

Maar ondanks dat je zo lekker dichtbij allerlei faciliteiten bent krijgen we toch vaak van onze klanten te horen dat het park zo lekker rustig is.

Ook aan onze actieve watersporters hebben we gedacht, zo kan je jouw wetsuit en uitrusting spoelen en uithangen in een daarvoor speciaal ingerichte ruimte, is er een vulstation voor je duikflessen en een winkeltje met duik- en watersport attributen.

Liefhebber van duiken of wil je het wel eens proberen? Dan kan jij je geluk niet op! Op het vakantiepark is namelijk een heus duikcentrum aanwezig, vanaf 10 jaar is het mogelijk om een duikclinic te volgen en vanaf 12 jaar is het zelfs mogelijk om het ‘Openwater duikbrevet’ te halen tijdens je vakantie.

Wat is er te beleven in Zeeland

Maar wat kan je dan allemaal doen in Zeeland? Nou een hoop kan ik je vertellen! Bezoek de leuke plaatsjes Renesse en Ellemeet welke dicht in de buurt liggen, of de bruisende boulevard van Vlissingen en centrum van Middelburg. Liefhebbers van watersport komen hier ook goed aan hun trekken, je kan hier kitesurfen, zeilen en duiken. Ook voor kinderen is er een hoop te beleven, zo zijn er in de buurt vele speelboerderijen, zwembaden en Iguana Reptile Zoo.